Prålig värld av mingel...singel

Japp, då sitter man här som nybliven singel... igen varför skall detta fenomen kallat kärlek aldrig funka till det bästa? Det är bråk och oförmåga att förstå hur den andre tänker, jag funderar på om det är värt att ge sig in i det igen.. men ja, kärlek och logik har aldrig riktigt hört ihop. Det kommer när det kommer. Det jobbigaste just nu är att jag inte riktigt vet hur jag känner.. det är blandat, ena stunden kan jag tänka "shit vad skönt" sen "shit, varför o varför?" sen infinner sig en slags röst bak i huvudet som säger "gå vidare" och den rösten lyssnar jag till just nu. För faktum kvarstår, vi kände inte varandra, vi har båda kommit överens om att det bästa vore om vi började som kompisar. Men det är så lätt att se tillbaka och hitta alla "tänk om" och "varför gjorde vi inte såhär istället..." Det gick som det gick och det var mys sålänge det varade (iaf det mesta av tiden). Jag hade egentligen tänkt att jag skulle gå ut och äta lite frukost, men när jag stod där vid kylskåpet och kollade vad som fanns att äta så märkte jag att jag har en klump i magen. Då frågade jag mig själv.. vad ska jag göra för att den skall försvinna? Fick inget svar... och det finns nog inget svar, jag tror kärlek slutar när man minst anar det.. precis som när den börjar. Sen har jag funderat på om det verkligen är henne jag saknar eller om jag bara saknar att ha någon, där kommer jag inte heller fram till något vettigt svar. Ibland har jag tänkt "det är nog bara för att jag vill ha någon" men på nåt sätt vill jag inte känna så, det känns egoistiskt och dåligt. Sen tror jag faktiskt att det är båda sakerna, saknar henne och att ha någon. Vad som jag gör mest spelar egentligen ingen roll, klumpen finns där och jag får göra mitt bästa för att den ska försvinna så snabbt och smärtfritt som möjligt. För det är aldrig bra att hålla fast vid något för länge. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... kan hända att det kommer fler sådana här inlägg så ni får bara ha tålamod med mig. //jag

Uppgivenhet

Idag känner jag mig uppgiven... jag vaknar av att min hund skäller ut brevbäraren... IGEN... så jag skäller som vanligt ut hunden, drar in den på mitt rum och stänger dörren för att låta brevbäraren dela ut sin post i fred utan att en hund ska skälla på den stackaren.
Sedan efter några misslyckade försök att somna om så sätter jag på datorn, går upp och går på toaletten, går in i mitt rum igen och märker att det luktar instängt och äckligt.
Ännu en gång så bestämer jag mig för att städa.
Datorn är nu på och jag sätter mig framför den och som vanligt så loggar jag in på msn där det inte är någon interessant person inne, jag installerar en uppgradering på internet explorer när jag använder firefox.

Sen är det då dags! jag öppnar min startsida och tänker att det ska vara härligt att få reda på vad som händer i världen. Nyvaken som jag är så har jag ändå en viss optimist.
Första nyheten som fångar min uppmärksamhet: "Hot mot de misstänkta 16-åringarna - höjd säkerhet vid rättegången" jaha... nu blir man påmind igen om dödsmisshandeln i höst. Jag fattar inte hur ett gäng kan gemensamt bestäma sig för att "höhö, vi sparkar som fan på den här killen han har ful tröja på sig" (det citatet är en skapelse av min fantasi och skall inte tas på för stort allvar, jag var inte där och vet inte vad som sades.) Det är sjukt... lika sjukt som när jag igår läste på salemfondens hemsida om varför dom startade, det var pga att en kille blev ihjälslagen av ett  "mångetniskt gäng" (det citatet är inte påhittat, det står så.. kolla själva) då tänker jag direkt .. vadå mångetniskt?.. "stoppa det svenskfientliga våldet" står det också, vadå svenskfientligt? Men visst, det finns så mycket annat våld så varför inte kalla det svenskfientligt, men då kan man ju sätta en sån benämning på allt våld tycker jag. Riccardo t ex.. han som blev ihjälsparkad i höst "riccardofientligt våld" eller bomb attentatet mot barbro, "åklagarfientligt våld".. Sen min andra tanke är.. varför inte stoppa allt våld? är det bara svenskfientligt våld som skall stoppas? För då måste vi tillbaka till tredje riket och kolla allas bakgrund och pass, för trots att jag ser svensk ut så är jag halvdansk (eller halvsvensk, det är upp till er vad ni tycker) så om jag blir nedslagen är det då danskfientligt eller svenskfientligt våld?

Nä, nu orkar jag inte tänka på det mer.
Som om inte det vore nog med en påminelse om mord så läser jag "Fyra anhållna för mord på Ångpannegatan" ett till mord, fan vad hemskt... vart är vi påväg egentligen?
jag lämnar den nyheten rätt snabbt och går vidare till den tredje och sista (orkar nämligen inte tänka mer på detta)
"Filippinska bönder: Kom hit, Jolie" Ja det är Angelina Jolie som dom menar.
Det jag tycker är interessant är att i en värld som just nu är rätt kaosartad så läser man att filipinska bönder vill att Angelina Jolie ska åka ner och agera goodwill ambassadör åt FN. Varför? vilken skillnad kan hon göra? hon är en skådespelare med 0 makt. Borde dom inte vädja (för det står det att dom gör) till FN att dom skickar ner någon med lite mer koll på saker och ting.
Jag kan ha fel, men det återstår ju att se OM nu hon åker ner dit.

Tack för mig, ha det bra.
//Katatusch

RSS 2.0