Fira, supa, donken

Det var ett tag sedan vi senast talades vid, men jag har varit rätt upptagen det senaste och hoppas att du förlåter mig.

Sitter här, kollar på "livet é python" och äter kall mcdonalds mat... under min vistelse på donken så började jag fundera över hur pinsamt det är med folk som inte kan behärska sig när dom är fulla, folk som vill slåss och mucka gräl med varenda jävel som tilltalar dom. Undrar hur dom tänker imorgon bitti... om dom ångrar sig, inte minns ngt eller om dom helt enkelt vet vad dom gör och står för det och därmed faktiskt är sådana svin i verkligheten.

Jag vet att när jag blir full så blir jag lagom full så jag är glad och är glad mot min omgivning.. tydligen är inte alla sådana..
Nu vill jag inte få det att verka som att jag är världens bästa när jag är full, för det är jag inte.. det finns säkerligen många som tycker att jag är ett svin och jävligt påfrestande när jag är full.. Så det är ju en smaksak... men jaja... Man ska inte klaga, jag hade en trevlig kväll.. firade sandra som fyllde 20- år och det var skitkul :D

NU ska jag se färdigt på filmen och äta upp min äckligt kalla mat.
puss på er
/katatusch

RSS 2.0